Wedding by Moalee

Wedding by Moalee
Wedding by Moalee
Anki Moalee
0739-08 35 78

Wedding By Moalee drivs av Anki Moalee och med hjälp av duktiga medarbetare från utomstående leverantörer. Vi har kunskaper och erfarenheter inom flera områden som behövs för att skapa lyckade och stämningsfulla bröllop. Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga och våga lämna över hela eller vissa delar av bröllopsplaneringen i våra händer. Wedding By Moalee hjälper brudpar med hela bröllopet eller med de delar som de känner är tråkiga, svåra eller helt enkelt inte har tid med.

Att gifta sig är något stort och viktigt och vi tycker att brudparet ska kunna slappna av och njuta av sin dag och slippa oroa sig för problem som kan dyka upp på bröllopsdagen. Vi jobbar främst med destinationsbröllop som Italien, Frankrike, Grekland, Thailand & andra utvalda länder. Men givetvis även på hemmaplan i Stockholms området.

Med 15års erfarenhet av resebranschen på bland annat Odenresor AB, Select Collection & American Express Centurion Travel hjälper vi er gärna boka ert destinations bröllop samt bröllopsresa. Vi skapar minnesvärda upplevelse oavsett prislapp!

Vi tycker om utmaningar och hjälper gärna till vid andra arrangemang och bjudningar av olika slag både för både privatpersoner och företag.

Sverige