Hitta leverantörer


Utifrån prioriteringslistan är det så småningom dags att leta upp rätt leverantörer utifrån era önskemål och budget. Tyvärr är inte alla företag så professionella som de utgör sig för att vara. Detta är ett växande problem i branschen. Här följer några tips och råd på hur ni hittar och bokar leverantörer så ni slipper oro och obehagliga överraskningar.

Beroende av prioriteringslistan har ni säkert varierande krav på leverantörerna vad gäller erfarenhet och professionalism. Men valet mellan att anlita en amatör och ett proffs ska vara medvetet från er sida. Det gör ni enkelt genom att:

Gå på rekommendationer

Ett tryggt sätt är att ni får rekommendationer från familj, vänner och andra personer ni litar på. Många leverantörer har en viss stil eller inriktning. Se till att rekommendationerna passar just era önskemål.

Göra research

Om ni inte har några rekommendationer att gå på och kontaktar ett företag för första gången, var inte rädd att ställa frågor! Ta reda på hur de arbetar, hur länge de har arbetat med just bröllop och i vilken form. Vad de har för utbildning eller andra erfarenheter och att de har erforderliga tillstånd och/eller försäkringar.

Referenser

Om ni inte känner till företaget väl, be alltid om referenser! Fråga också hur dessa kom i kontakt med leverantören.

Att boka dem:

När ni väl hitta den fotograf, florist, dj mm som ni känner förtroende för är det dags att göra en bokning. Be alltid om en skriftlig bekräftelse. Det är ett utmärkt sätt för både Er och leverantören att försäkra sig om att ni inte har missförstått varandra på någon punkt.

Den ska innehålla en tydlig beskrivning av varan eller tjänsten. Där ska även stå pris (inkl eller ex moms), betalningsvillkor, avbokningsvillkor samt eventuella leveranser, returer och om det krävs några speciella förutsättningar. Om bokningen ändras, be om en ny bekräftelse.

Om ni ställer dessa extra frågor och följer våra råd lovar vi att ni kommer uppskatta det när ni sedan kan slappna av och njuta på er stora dag

F U N D E R I N G A R ?

 Kontakta oss på 08-571 417 10 eller skriv en rad:

BRAK-Logo

Telefon: 08-571 417 10 E-post: info@brak.se